Author Archives: mukolay
Макаронні вироби з перепелиних яєць
Макаронні вироби є одним з найважливіших продуктів харчування, в якому присутні всі необхідні для життєдіяльності людини компоненти. У макаронних виробах звичайно міститься 10-12 % білка, 0,9-11 % жирів, 70-75 % вуглеводнів, а також велика кількість кальцію, калію, фосфору, заліза і вітамінів групи В (В1, В9, В2) і PP. Як відомо, звичайні макаронні вироби являють […]
Чому потрібно вживати перепелине м’ясо
Все більшої популярності в Україні набирає натуральність. Не лише зовнішня, а й внутрішня, тобто важливим стає те що ми вживаємо. Саме тому українці обирають здорову їжу, а саме — перепелине м’ясо. Перепелине м’ясо — це унікальний дар природи, який надає сил та тримає тіло в тонусі. […]
Agro Times о ФГ «Миколай»
Почавши з утримання десятка перепелів на присадибній ділянці, […]
Полезные свойства перепелиных яиц и мяса
Много веков назад люди знали о полезных свойствах перепелиных яиц. Древнейший китайский ученый Ли Ши Ушень еще триста лет назад указывал на лечебные свойства перепелиных яиц. Японские ученые подтвердили мнение китайского медика. Их заинтересовали свойства и польза перепелиных яиц и мяса, используемых в китайской народной медицине благодаря высокому содержанию витаминов, минеральных веществ и незаменимых […]